Acne Lzeres Kezelse

 

Rendelőnkben már elérhető a világ első számú orvos-esztétikai lézere, a világszabadalommal bíró Fotona 3D,4D.  Ezáltal segíteni tudok fiatalodni vágyó pácienseimnek a műtét mentes bőrmegújításban. A lézerrel nem csak az arcon, hanem a test bármely pontján elhelyezkedő zavaró esztétikai tényezők korrigálhatóak. Csökkenthető a combokon idővel kialakuló "narancsbőr", vagy a hasi zsírpárna. Tartósan megszüntethető a nem kívánt szőrzet, ezen kívül serkenteni lehet a hajnövekedést.

 

A lézeres kezeléssel a bőrszövet teljes mélységében átjárható, kezelhető, mely által egyedülálló fiatalító hatást érhetünk el. A meghatározott egymás utáni lépések sorozata egy regenerációs láncolatot indít el, aminek következtében még hónapok múlva is egyre egészségesebb kollagénrostok kezdenek el termelődni, tovább fokozva a fiatalodást. Ezen lépések 3 illetve 4 egymásra épülő, összehangoltan egymás hatását erősítő lépésekkel, forradalmian új kezelési eljárás a műtét, szike, vérzés és fájdalom nélküli arcfiatalításban.


HATÁSA:
A két különböző hullámhosszúságú lézersugár megfelelő alkalmazásával stimulálja a kötőszövetben a sejtek
anyagcserefolyamatait , fokozza a fehérjeszintézist elősegíti a sejtlégzést a sejtosztódást, így aktiválja a bőr
kollagénrostjainak képződését és számát. Rugalmasabb, feszesebb kontúrokat, megfiatalodott arcbőrt
eredményez.


A komplex kezelési sor, egyedülálló módon egyaránt kezeli az arcbőr külső részét és a szájüreg felöli belső
részét a nyálkahártyán keresztül. A kollagénrostok összehúzódása révén időtálló, volumennövelő és arcfeszesítő hatás érhető el egy teljesen
természetes módón, vágás, szike, fájdalom és idegen anyagok beadása nélkül.


Nincs felépülési idő, a kezelés fájdalommentes, enyhe melegítő hatáson kívül nem érezhető más a kezelés
alkalmával.

 

ELŐNYEI:
-Teljesen fájdalommentes, nincs szükség érzéstelenítésre
-Nincs felépülési idő, egy exkluzív ambuláns eljárás
-Az év bármely részében elvégezhető-nyáron is!
-Bármely bőrtípusra alkalmazható
-Metszés és vágás nélküli, biztonságos, gyors ,,ebédidős” beavatkozás
-Idegen anyagok beadásától mentes, a szervezet természetes regenerációs képességét használja ki
-Időtálló, hosszú évekre szóló eredményességet ad


HOGYAN MŰKÖDIK? A KEZELÉS LÉPÉSEI:


A három illetve a négy különböző esztétikai lézeres kezelési üzemmód egyedülálló kombinációja a tökéletes
hatásért!


1.Lépés /SmoothLifting/
Egy forradalmian új ,non-ablatív szájüregi kezelés,melyben az Er:YAG lézer szövetmelegítéssel a kollagénrostok összehúzódását stimulálja. Ezen az azonnali hatáson kívül, megindítja a kollagénállomány újratermelődését is. Ez a folyamat a feszesség és rugalmasság fokozódását eredményezi. A nasolabilais redők belülről feltöltődnek, akár egy injekciós feltöltés után.


2.Lépés /FRAC3 technológia/
A Nd:YAG lézer frakcionált hatásmechanizmusa apró,magas hőmérsékletű energiatüskék megjelenését generálja,ez lehetővé teszi a mélyebb rétegek speciális bőrhibáinak kezelését. Ez a lépés kiegészíti az első, intraoralis terápia hatását és helyreállítja a fiatalos bőrszerkezetet.


3.Lépés /Piano mód/
Egy rendkívül hosszú impulzusidőkön alapuló Nd:YAG lézer üzemmód. Belülről kifelé haladva a mélyebb rétegtől a bőr felé irányítódva teljes rétegű szövetmelegítést végez, rendkívüli bőrfeszesítő hatással.


4.Lépés /SupErficial/
Csak 4D kezelésnél. Light Peel
Er:YAG lézersugaras kezelés,amely tiszta,egészséges és ragyogó bőrfelszínt varázsol viselőjének. Gyöngyházfényűvé teszi az arcbőrét, az apróbb bőrhibákat csökkenti vagy eltünteti. Enyhíti a bőrhibákat, javítva a bőr megjelenését, fiatalosságát. A kétféle hullámhosszúságú laser és a négyféle kezelési lépés együttes alkalmazásával a bőrszövet teljes mélységében átjárható, kezelhető, így a leghatékonyabban veszi fel a harcot az életkori változások és az arcbőr öregedése ellen.

 

Rövid és hosszú távú hatású. A kezelés után azonnal bőre feszesebb, simább,rugalmasabb lesz,hosszabb távú hatásként a lézer kollagénépítő hatásának köszönhetően, hónapok múlva fokozódik ez a hatás. A teljes 3D és 4D arcfiatalítás három-négy ismételt kezelésből áll, amit négy-hat hetente végzünk.

Egy kezelés 45-60 percet vesz igénybe, kellemesen eltöltött környezetben.
Összefoglalva: A Fotona 3D,4D egy olyan egyedi,műtéti beavatkozásmentes lézeres kezeléssorozat, mely az arc külső felületét és a szájüreg felöli belső részét kezeli. A kollagénrostok teljes fokú összehúzódása által időtálló,felépülési idő nélküli,külső anyagok beadásától mentes volumennövelő és arcfeszesítő eljárás, mely megfiatalodott arcbőrt eredményez. Az életkori változások ellen széleskörűen, négy különböző szinten hatnak a mély, középső és felszíni bőr kötőszövetét és a hám legfelső részét célozva meg.


Eredmény: Egy frissebb, simább, rugalmasabb, feszesebb kontúrú, bársonyosabb fiatalosabb arcbőr.


A MI EREDMÉNYEINK A VISSZATÉRŐ VENDÉGEINK ELÉGEDETTSÉGÉBEN REJLENEK!